Francozinja očetu rodila šest otrok

Go down

Francozinja očetu rodila šest otrok

Objavlja by misha* on Sob Maj 03 2008, 08:57

45-letna Francozinja Lydia Gouardo, ki jo je prav tako posiljeval njen oče in je rodila šest njegovih otrok, je pošastna zgodba iz Avstrije močno pretresla. Gouardojeva je za francoski časopis Le Parisien spregovorila o svojem trpljenju. Oče Raymond jo je kar 28 let posiljeval, v tem obdobju pa mu je rodila šest otrok. Njena nočna mora pa se je začela še nekoliko prej kot pri Elisabeth Fritzl. Lydia je bila stara komaj devet let, ko se jo je lotil njen oče.

Mačeha sodelovala pri posilstvih

Trpljenje Francozinje je še toliko hujše, saj je pri grozodejstvih očetu pomagala tudi Lydijina krušna mati. Oče jo je posiljeval tudi trikrat dnevno, pri tem pa ga je podpirala mačeha. "Ona mu je pri tem včasih pomagala. Spomnim se, da mu je enkrat med posiljevanjem pomagala tako, da je mojo glavo potisnila v kad polno vode," je povedala Gouardova. Zadnjikrat jo je oče posili 13. novembra leta 1999, le teden dni preden je umrl.

Rada bi spoznala Elisabeth

Razlika med Lydijo in Elisabeth Fritzl je le v tem, da Lydije niso nikoli zapirali. "Mislila sem, da je to, kar počne moj oče normalno. Od doma sem pobegnila samo takrat, ko me je oče tepel. Vsakič, ko sem pobegnila, sem ljudem povedala svojo zgodbo, vendar so me vedno vrnili k njemu", je povedala Lydija in pri tem še enkrat dodala, da je celo v porodnišnici, med porodi, vsakič zdravnikom povedala, da je oče njenih otrok tudi njen oče, ampak nihče se ni na to odzval.

Gouardova še vedno živi v vasici Coulommes, v družinski hiši, ki jo je nekoč delila z očetom. S sosedi ni v najboljših odnosih. Jezna je, ker ji ni nihče pomagal in jo rešil iz krempljev očeta. Gouardova je ob koncu intervjuja še izrazila željo, da bi rada spoznala Elisabeth Fritzl in da bi postala njena prijateljica, ker jo povsem razume, kaj vse sta pretrpeli.


Če je to resnično, je grozljivo... je pa vendarle treba točno preverit, če so otroci res od njega...Ne morem verjeti, da ji zdravniki niso verjeli....Pa kje je bila tako dolgo, če je oče umrl že leta 1999?

_________________
Najlepši je dar, ko se človek rodi. Vsi ga ljubkujejo in negujejo, a ko dozori, ga življenje zbistri.
avatar
misha*
Chief Administratorka
Chief Administratorka

Female
Število prispevkov : 2363
Registration date : 15/10/2007

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

Re: Francozinja očetu rodila šest otrok

Objavlja by Gaja on Pet Maj 09 2008, 12:03

Pa še knjigo je menda o tem napisala...Grozno no,...

Sedaj pa politiki na vrhu mislijo, da bodo, če povečajo kazni in rok izbrisa iz kazenske evidence, da bodo s tem vse popravli.
avatar
Gaja
Administratorka
Administratorka

Female
Število prispevkov : 827
Registration date : 17/10/2007

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu